1. U gaat de ODC-profielmeting maken

Om de ODC-profielmeting te maken heeft u een mail ontvangen met daarin de uitnodiging voor het maken van de meting. Wanneer u op die link klikt meldt u zich aan bij Odin Company en krijgt u nog een mail waarin u de uitnodiging kunt bevestigen.

Na het activeren wordt u gevraagd uw persoonlijke gegevens te controleren en waar nodig aan te vullen en/of te corrigeren. Daarbij maakt u ook uw eigen wachtwoord aan en wordt u automatisch doorgeleid naar het beginscherm van de ODC-profielmeting. U kunt nu aan de slag met de ODC-profielmeting, succes!

Uw wachtwoord moet bestaan uit minimaal acht tekens, waaronder tenminste een cijfer.

Wanneer de meting niet vanzelf start, dan kiest u linksboven in de menubalk aan de bovenzijde van het scherm de knop “start de meting”.

Mocht u problemen ondervinden met het maken van de meting dan kunt u een ticket aanmaken in ons ticketsysteem: https://odincompany.freshservice.com/support/tickets/new en helpen wij u zo spoedig mogelijk.

2. U gaat aan de slag als ODC-consultant

Wanneer u aan de slag gaat als ODC-consultant logt u in met het e-mailadres dat gelinkt is aan uw rol als consultant bij Odin Company.

LET OP: het kan zijn dat dit e-mailadres afwijkt van uw rol als “gebruiker” waarmee u uw eigen ODC-profielmeting hebt gemaakt.

Uw eigen wachtwoord stelt u in door te klikken op “wachtwoord vergeten”. U ontvangt vervolgens een email met daarin een link waarin u uw wachtwoord kan instellen. U kunt nu aan de slag als ODC-consultant, succes!

Mocht u problemen ondervinden tijdens het aanmelden dan kunt u een ticket aanmaken in ons ticketsysteem: https://odincompany.freshservice.com/support/tickets/new en helpen wij u zo spoedig mogelijk.