In het eerste scherm van de ODC-profielmeting wordt u gevraagd steeds keuzes te maken uit 8 beelden. Doe dit aan de hand van de instructies die bovenin het scherm worden gegeven.

Het wordt niet aangeraden de meting op uw telefoon te maken. Gebruik voor het maken van de meting een PC of tablet.

Na uw keuzes te hebben gemaakt klikt u rechts onderaan de pagina op volgende om de meting voort te zetten.

Na de beelden krijgt u één voor één 24 competenties te zien waarbij u aangeeft of ze wel, niet of misschien op u van toepassing zijn. Vervolgens ziet u alle competenties terug in een overzicht. Er wordt dan gevraagd uw keuze terug te brengen/uit te breiden naar 10 competenties. Mocht u er exact 10 gekozen hebben dan hoeft u niets meer te doen. U kunt de meting niet afronden voordat u 10 competenties heeft geselecteerd, niet meer en niet minder. Vervolgens kunt u rechtsonder de pagina uw keuze bevestigen en komt u in het afsluitende scherm. U heeft de meting afgerond.

Belangrijk: U kunt tijdens de meting niet op “vorige” klikken om bepaalde antwoorden ongedaan te maken.

In het laatste scherm kunt u eventueel nog vragen en opmerkingen plaatsen. Deze worden meegenomen door de ODC-consultant in de analyse van uw profielmeting en uw terugkoppeling.